Proef onze passie

Onze kijk op de wereld begint al een aantal uren eerder op de dag, omdat we een afspraak hebben met de eerste verleiding van de ochtend; de geur van warm en knapperig brood.
Er bestaat geen ander beroep dan dat van bakker waarmee men elk uur van de dag wordt begeleid. Van het heerlijke ochtend ontbijt met een vers croissantje, een lekker stuk vlaai als tussendoortje, de met zorg uitgekozen taart op een verjaardagsfeest tot en met het dessertgebak als spetterende afsluiter van een heerlijk diner.

We beschouwen ons zelf vaak als bevoorrechte mensen, uitverkoren om deel te nemen aan zovele momenten dat mensen willen genieten van al het lekkers uit onze bakkerij.

Onze bakkerij is een plek waar de beste ingrediënten, vakmanschap en passie voor het vak van bakker en banketbakker samenkomen.
Geïnspireerd door de dagelijkse dingen om ons heen, de mensen die we ontmoeten, een lekker glaasje wijn op een zomers terras, blijven wij in de weer om elke dag lekkernijen te maken. Natuurlijk met de passie die een vakman eigen is.
Het gaat ons niet alleen om het bakken van heerlijk brood of het creëren van een verrukkelijk taartje. Het is vooral iets maken waar onze klanten van zullen genieten. Het gaat niet alleen om de juiste ingrediënten en een goed recept, maar vooral om vakbekwame ambachtsmensen die elke dag proberen het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Het chocolade decor op de taart, het krakend vers gebakken brood vervullen onze banketbakker en broodbakker met passie, omdat ze weten dat hun werk gekoppeld is aan genot dat de mensen lang bij zal blijven.

Proef onze passie, de passie van Pijpers Brood & Banket

Producten uitgelicht


Meer informatie over onze producten?

Twitter  Facebook